• Palletiseer oplossingen - Detail: Geformeerde laag

  Palletiseer oplossingen - Detail: Geformeerde laag

 • Transport oplossingen - Detail: Productlift

  Transport oplossingen - Detail: Productlift

 • Palletiseer oplossingen - Detail: Formeren van de laag

  Palletiseer oplossingen - Detail: Formeren van de laag

 • Transport oplossingen - Detail: Dozen toevoerbanen met bochten

  Transport oplossingen - Detail: Dozen toevoerbanen met bochten

 • Palletiseer oplossingen - Detail: Palletlading

  Palletiseer oplossingen - Detail: Palletlading

 • Transport oplossingen - Detail: Productliften

  Transport oplossingen - Detail: Productliften

 • Palletiseer oplossingen - Detail: Product manipulator

  Palletiseer oplossingen - Detail: Product manipulator

 • Transport oplossingen - Detail: Transportbanen

  Transport oplossingen - Detail: Transportbanen


Over Nedpack

Nedpack ontwerpt en produceert klantspecifieke componenten voor eindverpakkingssystemen in de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. De nadruk ligt op palletiseersystemen en verticaal transportsystemen, desgewenst met of zonder besturingssoftware.

Nedpack levert uitsluitend aan system integrators en original equipment manufacturers (OEM). Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van lokale partners die onze unieke machines in uw productie- of verpakkingslijn kunnen integreren.

Geschiedenis
Nedpack is in 1995 opgericht door mensen met jarenlange ervaring in eindverpakkingssystemen. Het bedrijf is begonnen als specialist in service, onderhoud en modificaties van eindverpakkingssystemen. In de loop der jaren groeide Nedpack uit tot een volwaardige machinebouwer met innovatieve, gepatenteerde oplossingen op het gebied van palletiseren en verticaal transport.

In 2012 is Nedpack opgesplitst in drie bedrijven. Qimarox ontwikkelt, produceert en levert standaard componenten voor eindverpakkingssystemen. Nedpack heeft zich daarna ontwikkelt tot specialist in klantspecifieke machines voor toepassingen waarin standaard componenten niet voldoen. Nedpack Diensten richt zich op onderhoud en revisie van bestaande eindverpakkingssystemen.

Missie
Nedpack heeft het streven om de toonaangevende specialist in klantspecifieke oplossingen op het gebied van palletiseren en verticaal transport te worden. Nedpack onderscheidt zich op vier gebieden:

 • Klantgerichtheid. Wij onderhouden korte lijnen met onze klanten, voor wie wij vaak als sparringpartner fungeren.
 • Creativiteit. Onze mensen leveren out-of-the-box oplossingen in situaties waarin standaard oplossingen niet toereikend zijn.
 • Betrouwbaarheid. Zoals uit onze referenties blijkt, leveren wij leveren systemen met een hoge beschikbaarheid.
 • No-nonsense aanpak. Onze aanpak is maar gericht is op één doel: het optimaal bedienen van klanten.


Onze klanten
Onze klantenkring bestaat uit system integrators en original equipment manufacturerers (OEM) uit de hele wereld. Zij integreren onze klantspecifieke machines in productie- en eindverpakkingssystemen van gerenommeerde bedrijven uit de hele wereld, zoals Unilever, Nestlé, Xerox, Procter & Gamble, Kraf Foods, Abbott, Danone, Haribo, McCain Foods, Coleman en Herdez.