• Palletiseer oplossingen - Detail: Geformeerde laag

  Palletiseer oplossingen - Detail: Geformeerde laag

 • Transport oplossingen - Detail: Productlift

  Transport oplossingen - Detail: Productlift

 • Palletiseer oplossingen - Detail: Formeren van de laag

  Palletiseer oplossingen - Detail: Formeren van de laag

 • Transport oplossingen - Detail: Dozen toevoerbanen met bochten

  Transport oplossingen - Detail: Dozen toevoerbanen met bochten

 • Palletiseer oplossingen - Detail: Palletlading

  Palletiseer oplossingen - Detail: Palletlading

 • Transport oplossingen - Detail: Productliften

  Transport oplossingen - Detail: Productliften

 • Palletiseer oplossingen - Detail: Product manipulator

  Palletiseer oplossingen - Detail: Product manipulator

 • Transport oplossingen - Detail: Transportbanen

  Transport oplossingen - Detail: Transportbanen


Nedpack zet de standaard voor automatisch palletiseren

Registreer hier voor gratis toegang Macropak 2014:

Nedpack demonstreert op Macropak een volledig gestandaardiseerde palletiseermachine. Dankzij deze supersnelle en flexibele machine - het resultaat van jarenlange doorontwikkeling - is de specialist in eindverpakkingssystemen erin geslaagd om de kosten voor aanschaf, installatie, gebruik en onderhoud flink te verlagen.  Tijdens Nederlands grootste verpakkingsbeurs is Nedpack te vinden op standnr. 01.B093.

Toen Pieter Hannessen in 1995 Nedpack oprichtte, had hij een duidelijke missie: een volledig gestandaardiseerde palletiseermachine ontwikkelen die zonder extra aanpassingen in elk eindverpakkingssysteem is in te passen. Na bijna twintig jaar vol innovatie en praktijkervaringen met tientallen palletiseerprojecten is hij erin geslaagd zijn visie te verwezenlijken. Het resultaat is de Highrunner mk7,  de meest flexibele en concurrerende palletiseeroplossing die de markt momenteel biedt. Dankzij voortdurende doorontwikkeling is een machine ontstaan met steeds minder onderdelen en louter standaard componenten, wat leidt tot lagere kosten voor aanschaf, installatie, gebruik en onderhoud.

 Flexibiliteit en gebruiksgemak

Ondanks de verregaande mate van standaardisering heeft de Highrunner mk7 niet ingeboet aan flexibiliteit, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Of het nu gaat om dozen met of zonder deksels, trays met of zonder folie, emmers, kratten of jerrycans: de Highrunner mk7 positioneert alle producten zorgvuldig en nauwkeurig volgens elk gewenst patroon en legt ze laag voor laag af op de pallet. Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen kunnen operators vrij eenvoudig het gewenste stapelpatroon selecteren en eventueel nieuwe stapelpatronen programmeren. Bezoekers van Macropak kunnen van 30 september tot en met 3 oktober zelf zien wat de mogelijkheden van de Highrunner mk7 zijn.

Nedpack op Macropak

Macropak is de grootste vakbeurs van Nederland op het gebied van eindverpakkingssystemen. De beurs toont het laatste nieuws op het gebied van verpakkingsmachines, verpakkingen, materialen, etiketteren en coderen. In slechts één dag zijn bezoekers helemaal op de hoogte van de laatste trends binnen dit vakgebied. De Macropak vindt plaats van 30 september tot en met 3 oktober 2014 in de Jaarbeurs te Utrecht, gelijktijdig met de evenementen Industrial Processing, Industrial European Dairy Show en de World of Technology & Science. Nedpack is tijdens de beurs te vinden op standnr. 1.B093.